Veranda’s op maat

Een veranda op maat van uw woning

De Veranda specialist is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de bouw en de installatie van top-kwaliteit gebouwd voor doel aluminium glazen veranda’s in Londen (veranda’s) luifels voor patio’s en tuinen. Een veranda, ook als openluchtgalerij wordt bekend is een glazen overdekte openluchtluifel gewoonlijk vastgemaakt aan de buitenkant van een bezit. Of u nu een eigentijdse glazen overkapping, wrap-around veranda, veranda voor uw patio wilt, De Veranda specialist kan u voorzien van een uitgebreide service van het uitwerken van de haalbaarheid van het project helemaal tot en met het ontwerp, de fabricage en de veranda installatie proces.

Glazen Veranda’s plaatsen

Moderne glazen veranda’s zijn momenteel een populair ontwerp voor veel hedendaagse huiseigenaren. Voor een prachtige ruimte waar u de hele zomer van kunt genieten, combineert u een bi-vouwdeur met uw aluminium glazen veranda. Geniet van de warmte en de schoonheid van het natuurlijke licht dat door het glazen dak in uw huis stroomt. De Veranda specialist levert al meer dan 15 jaar diensten aan huiseigenaren in Londen en kan een op maat gemaakte glazen veranda ontwerpen en creëren waar u van houdt. Er zijn veel dakstijlen en ontwerpopties om uit te kiezen met glazen veranda’s, waardoor ze zeer aanpasbaar, chique en wenselijk zijn. Veranda’s en dakluifels zijn wenselijk voor huis/tuin verbeteringen. Vandaar hun groeiende populariteit in de afgelopen jaren. Ja bij een veranda kopen komt er toch wat bij kijken.

Onjuiste afstemming van de woninguitbreiding op het bestaande gebouw

Een vaak gemaakte fout bij het starten van een project voor woninguitbreiding is te denken aan de uitbreiding als een onafhankelijk onderdeel dat geen relatie heeft met het bestaande. De uitbreiding van uw huis moet worden gezien in samenhang en harmonie met de bestaande ruimten. In sommige gevallen kan een globale reorganisatie van de ruimte worden overwogen. Professionele ontwerpers kunnen u helpen en u advies geven over hoe u een esthetische en functionele uitbreiding van uw leefruimte kunt creëren.

Ook aan de buitenkant vereist een woninguitbreiding een goede aansluiting bij de bestaande gevel… of een elegante en visueel aangename onderbreking. Het integreren van een hedendaagse L-vormige uitbreiding kan het opnieuw bepleisteren van alle gevels of het bekleden van elke buitenmuur vereisen. Ook hier kunnen architecten en specialisten op het gebied van woninguitbreiding u in de juiste richting sturen. Als de voorgevel van steen is, overweeg dan een houten uitbouw om het karakter van de plaats te behouden en het nog warmer te maken. Grote ramen zullen helpen om te voldoen aan de huidige regelgeving. Met het 3D-uitbreidingsplan kunt u zich een voorstelling maken van de buitenkant van uw huis nadat de werkzaamheden zijn voltooid.

Kortom: Met een kritische blik op het esthetische plan en een totaalvisie kunt u de waarde van uw eigendom verhogen. Het resultaat van uw uitbouw moet de indruk wekken dat het vanaf het begin van de bouw was gepland.

Onderschatting van het budget voor woninguitbreiding

Huisuitbreidingen kunnen duur zijn, afhankelijk van het project dat u in gedachten hebt. Uw huis uitbreiden en uw woonruimte vergroten is echter voor iedereen mogelijk (binnen een minimaal budget). Verschillende ideeën om uw huis uit te breiden kunt u opdoen bij gespecialiseerde ambachtslieden. Als u een laag tot middelgroot budget hebt, kunt u beter overwegen een veranda te plaatsen dan een grote “massieve” aanbouw te bouwen.

Zolderverbouwingsprojecten liggen in het midden van de prijsklasse, op voorwaarde dat u niet met al te veel structurele problemen wordt geconfronteerd (raamwerk, toegang, enz.). De meest ambitieuze uitbreidingsprojecten, onder toezicht van een architect, die veel arbeidsuren en het gebruik van dure materialen vergen, ten slotte, liggen in de hoge prijsklasse. Er zijn verschillende scenario’s mogelijk: de fundering van de uitbouw tegen de muur kan moeilijk te bouwen zijn door gebrek aan ruimte voor bouwmateriaal of de aanwezigheid van rotsen in de grond, de verhoging vereist een versterking van de bestaande structuur, enz. De kosten hangen uiteraard af van de hoogte van het gamma en de in te richten oppervlakte en dit voor elk van de voorgestelde oplossingen om het huis uit te breiden.

Kortom: Een onderschatting van het budget voor uw woninguitbreiding zal ertoe leiden dat u diensten zult moeten schrappen. Om dit te vermijden, moet het budget van bij het begin zorgvuldig worden vastgesteld.

Buitenleven

Het installeren van een glazen veranda kan de ruimte in uw huis onmiddellijk openstellen door het buitenleven naar binnen te halen. Integreer een LED-verlichtingssysteem met leds spots dimbaar in uw ontwerp en maak van uw tuin of terras de perfecte ontspanningsplek. De Veranda specialist kan ook overkappingen en veranda’s leveren voor kinderdagverblijven, scholen, commerciële gebouwen en winkels in Londen, hetzij als een uitbreiding of om schaduw te bieden. Terrasoverkappingen bieden u een niet afgesloten ruimte die de esthetiek van het buitenleven combineert met het comfort van het binnen zijn. Dit betekent dat ze elke dag van het jaar gebruikt kunnen worden. Met veranda’s krijgt u een prachtige buitenruimte die de perfecte plek is om een band op te bouwen met familie en vrienden. Als u een hot tub wilt die beschermd is tegen de regen maar toch aanvoelt alsof het buiten is, is een glazen veranda de perfecte oplossing.

Buitenleven in de binnenstad

Veranda’s zijn niet alleen geweldig voor tuinen in Londen, veranda’s passen ook in stadswoningen met beperkte ruimte, op dakterrassen en in kleine ruimtes tussen gebouwen, waardoor u uw eigen buitenverblijf kunt creëren. Veranda’s dienen als uitstekende aanvullingen voor balkons, terrassen, tuinen en patio’s. De Veranda specialist kunnen u echt helpen om uw leefruimte buiten voor uw huis te verbeteren.

Veranda Ontwerpen

Verwaarlozing van uw buurt
Om juridische en relationele problemen te vermijden, moet u rekening houden met uw onmiddellijke omgeving. Wees u ervan bewust dat er in het PLU zeer strikte regels zijn opgenomen met betrekking tot de afstanden tussen nieuwe gebouwen en die in de omgeving. Controleer deze voordat u met uw werk begint. Om relatieproblemen te voorkomen, is het bovendien altijd het beste om met uw buren te communiceren over uw project voor woninguitbreiding, om eventuele conflicten die kunnen ontstaan na de bouw van uw woninguitbreiding te bezweren.

Elke woninguitbreiding is uniek en de veroorzaakte verstoringen kunnen van uiteenlopende aard zijn. Het is van essentieel belang dat u uw buren geruststelt over uw bedoelingen. U kunt hen bijvoorbeeld de plannen van uw huis laten zien, uitleggen hoe u de funderingen van de aanbouw tegen de zijmuur denkt te laten ingraven en welke hinder dat zal veroorzaken. Of u het huis nu wilt uitbreiden met een L-vormige aanbouw, een zolderverbouwing of een veranda, overdag zal er altijd geluidsoverlast zijn. Als uw buurman akkoord gaat, zult u veel meer gemoedsrust hebben.

Kortom: Denk eraan om vanaf het begin van uw uitbreidingsproject rekening te houden met de onmiddellijke omgeving. Het naleven van de regels van de wijk is essentieel en in bepaalde gevallen verplicht, zoals uiteengezet in het PLU van de stad.

 

6. De verkeerde materialen kiezen voor uw aanbouw
Niet de tijd nemen om de juiste materialen te kiezen voor het bouwen, isoleren en inrichten van uw huisuitbreiding, L-vormige uitbouw, kelderverbouwing of verandacreatie, is een fout die u later duur kan komen te staan. Uw aanbouw moet worden gebouwd met gezonde, milieuvriendelijke materialen die comfort en esthetische waarde aan uw huis toevoegen.

Bovendien is het voor elke uitbreiding groter dan 150 m² of overeenkomend met meer dan 30% van de bestaande oppervlakte, verplicht om uw huis uit te breiden in overeenstemming met de criteria van de RT 2012 en binnenkort de RT 2020. Deze thermische verordening stelt bepaalde milieueisen met betrekking tot energieverbruik en broeikasgasemissies. Het dwingt u soms uw ideeën over de uitbreiding van uw huis te herzien en anders over uw aanbouw na te denken, door milieuvriendelijke en efficiënte materialen te gebruiken. Er zal een inspanning worden geleverd op het gebied van isolatie en energieproductie. Zo zal de voorkeur worden gegeven aan natuurlijke materialen en hernieuwbare energiebronnen.

Kortom: niet alle materialen bieden dezelfde energie-efficiëntie, noch dezelfde esthetiek. Wil een materiaal op lange termijn bevredigend zijn, dan moet de tijd worden genomen om de kenmerken van elk materiaal te overwegen. Thermische voorschriften kunnen ook vereisen dat aan bepaalde opties de voorkeur wordt gegeven boven andere.

7. Weinig of slecht onderzoek van de grond vóór de uitbreiding van het huis
Voor uitbreidingswerkzaamheden waarbij een nieuw vloeroppervlak wordt gecreëerd, en dus funderingen worden aangelegd, moet u een bodemonderzoek laten uitvoeren. Architecten zijn heel duidelijk op dit punt: als de uitbreiding het creëren van een nieuw vloeroppervlak met zich meebrengt, en dus het creëren van funderingen, moet u een bodemonderzoek laten uitvoeren. Op dit punt zijn de architecten formeel: de uitvoering van deze studie, die het mogelijk maakt de voorwaarden van stabiliteit te bepalen, is een belofte van eeuwigheid voor uw werk. In geval van fundering van de aanbouw tegen een dragende muur van het huis, moet bijzondere aandacht worden besteed aan de waterdichtheid tussen de twee frames. De stevigheid van de fundering en de kwaliteit van de funderingen garanderen een goede aansluiting tussen de bestaande en de nieuwe constructie. Dit garandeert een lange levensduur van de constructie. Bepaalde materialen, zoals grind en aggregaten, kunnen noodzakelijk zijn op zanderige of onstabiele grond.

Een andere studie die moet worden uitgevoerd om uw huis uit te breiden: die van de oriëntatie en inplanting van uw uitbouw in een “bioklimatologische” benadering. Door een verstandige keuze van de oriëntatie en door bij uw uitbouw rekening te houden met de omgeving, kunt u een huis bouwen dat aangenamer is om in te wonen en kunt u de inbreng van natuurlijk licht en warmte optimaliseren. Comfort is gegarandeerd en besparingen zijn gegarandeerd!

Kortom: het bodemonderzoek stelt u gerust over de veiligheid van uw project voor woninguitbreiding. Verwaarlozing van deze fase kan uw hele bezit in gevaar brengen. Bovendien loopt u het risico belangrijke informatie te missen om een woninguitbreiding tot stand te brengen die aangenaam is om in te wonen en aan de omgeving is aangepast.